Våren og sommeren 2012 med Wild X

Da kan vi med stolthet melde at programmet for de store arrangementene til Wild X for våren og sommeren er klare.

Vi begynner med påskeåpen hytte fra 1. april. I mai går vi på langtur gjennom Oslomarka og fisker, bader og spiser oss gjennom naturen. I juni drar vi til Engerdal og fisker kjempegjedder og vi starter sommerferien med St. hansfeiring på Konterud, hvor kebabsjappa som vanlig er åpen. I juli drar vi til Lom og bestiger Galdhøpiggen, som er Norges høyeste fjell (2469 moh) og krabber i grotter. To uker senere møtes Wild X på Østlandet med Wild West halvveis mellom Oslo og Bergen, på Geiteryggen hvor vi skal fiske, skyte og gjøre mange andre sprell.

I august blir det sjøfiske på Sotra. I tillegg blir det mange lokale arrangementer, både på vestlandet, i Nordnorge og på Østlandet.

Her er det bare å finne frem kalenderen og sette av tid til en tur eller ti. Her finner du oppdatert turprogram.

Skroll til toppen