St. Hans med mat for folk og knott

Wild X sin årlige St. hanstur til Konterud var en stor suksess, enten man var deltaker eller blodsugende småkryp som mygg og knott.

Vi kom opp på hytta fredag kveld og satte i gang med å lage en kjempegryte med suppe, det vil si, først spiste vi hundre lammeburgere og noen pakker pølser for å stille den verste sulten. Men det var ikke bare vi som var sultne. Det varme, fuktige og vindstille været hadde sørget for at lufta var full av mygg og knott og andre blodsugende og ekle skapninger. Vi dynket oss i Mygga, men knotten var så tallrik at man pustet den inn. Heldigvis kunne vi fyre opp i lavvuen, og røyken holdt mesteparten av beistene unna.

På lørdagen var det St. hansaften, og vi rigget opp Alis Grill OG Kebab ved siden av vedskjulet. Plastikkblomstene var like fine som i fjor, og på grillen lå det spidd med tandorikylling, shiskebab og biffspidd. I tillegg hadde vi masse ris, bulghur, potetsalat, sauser og tilbehør som baba ganoush, hommous, tzatziki og mango chutney. Vi var sikre på at vi hadde laget for mye mat, men 23 stk fra Wild X kan spise mer enn de fleste og alt ble borte. Om kvelden kom blodsugerne frem igjen, men det var etter at Lucas og Sadeq hadde vunnet potetløpet og alle deltakerne i tømmerstokkløpet hadde feiget ut.

Søndag sov vi lenge og talte opp myggstikkene våre. Lucas vant stort der også, med rundt 40 stikk på det ene kinnet. Som alltid i Wild X var alle kjempeflinke til å rydde og vaske, og turen hjem med tomme ryggsekker gikk unna som en drøm.

Skroll til toppen