Bli med til toppen av- og under Norge

Gjør som Umar, og bli med til toppen av Norge!

Gjør som Umar, og bli med til toppen av Norge!

12. – 15. juli kan du bli med Wild X til Lom. Der bestiger vi Galdhøpiggen og drar på grottetur. Noen ørret blir det også, kanskje.

Turen til Lom har blitt tradisjon i Wild X, og den arrangeres i samarbeid med Norges Flellstyresamband og Fjellstyret i Lom. Galdhøpiggen er det høyeste fjellet i Norge, 2 469 meter over havet, og for å komme dit må vi gå over en isbre. Vi har gått til tops i regn, snø, vind og strålende sol, ofte alt sammen på samme tur. Vi kan garantere at turen opp til toppen, og utsikten fra selve toppen er noe du vil huske hele livet.

I tillegg til turen til toppen, skal vi også langt inn under fjellet. Ikke langt fra campen vår venter det mystiske grotter med underjordiske elver og fisk som bor under jorda. Er vi heldige møter vi kanskje trollet, men helt sikkert er det at å dra på grottetur er spennende, og en helt ny opplevelse.

Meld deg på nå til post@wildx.no.

 

Praktisk info:

Oppmøte: Wild X-kontoret i Peder Claussønsgate 7, torsdag 12. juli klokka 16.

Hjemkomst: Søndag 15. juli rundt klokka 20

Hva skal du ha med?

 • Sovepose
 • Liggeunderlag
 • Varme klær
 • Solbriller
 • Gode turstøvler
 • Solkrem
 • Regntøy
 • En liten tursekk til matpakke
 • Kniv
 • Lykt
 • Bamsen din
Skroll til toppen