8 nye ledere i Wild X

Helgen 2. – 4. november fikk Wild X åtte nye ledere, etter at de fullførte Wild X lederkurs!

Alle som skal ha lederansvar i Wild X må gjennomgå lederkurset, som varer en helg. På kurset lærer man mye om hvordan man jobber med mennesker, løser konflikter, bygger folk opp og om hvordan man sier nei i situasjoner som føles feil.

Selve programmet er hemmelig, så deltakerne ante ikke mye om hva som ventet dem da de kom til Konterud. Vi kan allikevel røpe at vi startet med en heftig suppe, og at det ikke manglet mat på resten av kurset heller. Mest imponerende var det at de 11 som var til stede klarte å spise opp to hele lammelår med masse tilbehør på ti minutter.

Årets stressøvelse i skogen involverte for øvrig både en vampyr, en skogdemon og skudd i natten. Det kan godt hende at noen skvatt litt, eller datt litt, men ingen ble bitt eller spist.

Kurset sluttet, som alltid med bålfyringskonkurranse. Det fantes omtrent ikke en tørr pinne i skogen, alt var gjennomtrukket av vann, men til slutt oste det små bål over hele plassen foran hytta.

Nå som Wild X bygger opp lokallag i fylkene, vil disse få ansvaret for egne arrangem,enter og aktiviteter, og også overta noen av de tingene som har vært organisert fra kontoret hittil. Da er det greit å ha nye ledere, og denne nye gjengen på 8 står klare til å gjøre en innsats. I Wild X er alle vinnere.

 

 

 

Skroll til toppen