Fantastisk skarnestur!

Wild X har gjennomført en fantastisk vintertur til Odalen. Selv om pilkingen ga null resultat, var stemningen høy, og turen til skytebanen en suksess.

Til sammen 28 personer deltok på årets første tur med Wild X. Bussen til Kjell tok oss trygt til et veiskille i skogkanten, og derfra gikk vi opp til Karterud ved Igletjernet. Vi fikk varme i hytta, og snart boblet det i kjøttsausen mens folk slaktet sjokolade i påvente av middagen.

Lørdag var det piling, men ingen fikk fisk. For mange var det å stå ute på isen en førstegangsopplevelse, men seksti centimeter tykk is bærer det meste. Elias og Ahmed lærte folk om salongeværets hemmeligheter og pariserpulkene vi dro inn maten på var ufattelig bra som akebrett. Når man slutter av dagen med lammecurry føles det helt greit å legge seg nedpå og sovne klokka 23 om kvelden.

Søndag dro vi til Korsfløyta skytebane med hagler og rifler i bagasjen. Elias sin demonstrasjon av hva som skjer når man skyter på en melon med jaktammo i kaliber .30-06 var et helt klart høydepunkt, og alle fikk prøve seg, både med hagle mot leirduer og med kulevåpen mot reinsdyrblink. Hans Rustad fra Sør-Odal Jeger- og Fiskerforening var med og hjelp til på skytebanen, og masse takk til ham for ypperlig instruksjon til nye skyttere.

Etter to måneder med nedtur og kamp for å redde økonomien var det fantastisk å se så mange og store smil på tur igjen. Wild X lever, og vi har overlevd med alle kvaliteter inntakt. Nå går det mot lysere tider, og snart er det påskeåpen hytte.

_MG_6117 

 

 

 

 

 

 

Skroll til toppen