Program for vår og sommer!

Wild X sitt program for våren og sommeren er klart, så nå kan du sette av tid i kalenderen!

siste

Frister det med gratis hyttepåske? leirdueskyting? Fiske digre, glupske gjedder? Bestige Norges høyeste fjell? Gå på gratis kebabsjappe midt i skauen? Snike ute om natten og se på bevere? Kjøre gummibåt og hale inn makrell? Krabbe rundt i underjordiske grotter? Grille ved leirbålet? Gå Nordmarka på langs? Bestige Galdhøpiggen etter å ha gått i tau over isbreen?

Alt dette og mye mer kan du oppleve med Wild X i vår og i sommer.  Vi har lagt opp et variert program hvor alle finner noe de vil ha glede av. Men det viktigste på alle turene våre er at man får nye venner, man gjør noe sammen, koser seg rundt bålet om kvelden, lærer nye ting og nyter livet.

Wild X arrangerer busstransport fra Oslo til alle turene og vi serverer varm middag og nok mat hver dag. Hos oss skal ingen gå sultne og det er garantert hjemmelaget mat.

Aller første sjanse til tur er nå i påsken, hvor Konterud er åpent en hel uke.

Fortsatt ikke overbevist? Sjekk ut turprogrammet her!

Skroll til toppen