Vervemateriell for Wild X

Vi har nå laget forskjellig vervemateriell som lokallagene kan bruke. Plakater, verveblokker og sånn. Bestill nå!

Wild X er medlemsorganisasjon og av grunner vi ikke helt forstår er myndighetene mer opptatt av hvor mange navn vi har i medlemsarkivet enn av hvor mange vi får med oss opp i skogen og ut av sofaen. Vi kan ikke forandre på at det er sånn, men vi kan sørge for at alle som blir med på tur blir medlemmer og at vi verver mange medlemmer til å bli med på tur.

Vi har derfor laget en verveplakat om morra til folk, og så har vi laget en verveblokk. Verveblokka har to deler: En hvor folk skriver inn navn og adresse og andre personalia, og et medlemskort hvor de som melder seg inn fåpr kvittering på at de har betalt kontingent der mog da. Enkelt og greit. Hver verveblokk holder til ti nye medlemmer og når blokka er full gir man den delen man sitter igjen med og 500 kroner til kontoret og får kvittering på at det er levert.

Vi vil at ALLE skal verve. Styrene i lokallagene kan bestille blokker fra kontoret, og enkeltmedlemmer som stikker innom kan også hente blokker. Sett i gang, her skal det verves! Målet er minst 500 nye i år!

Slik ser verveblokka ut: 

verveblokk

Skroll til toppen