Wild X i Hordaland

Wild X sitt lokallag i Hordaland er nå formelt stiftet.

Som fjerde fylke i Norge får Hordaland nå sitt eget lokallag av Wild X. Stiftelsesmøtet ble holdt i Bergen 30. april, og Adnan Abbas er leder for styret i det nye lokallaget. Med seg i Styret har han Jeran Karunairaja og Subhan Shafiq. Alle de tre styremedlemmene har noen års fartstid i Wild X, og gleder seg med å ta fatt på å organisere lokale aktiviteter.

Flere lokallag vil bety flere medlemmer, og det betyr at vi får aktivitet flere steder i landet, samtidig som vi får flere deltakere til Wild X sommerprogram. I løpet av året går vi inn for å bygge ut flere lokallag, og hvis du har lyst til å lage lokallag i ditt fylke, ta kontakt på post@wildx.no

Under ser du styret i Lokallaget: Fra Venstre: Jeran, Adnan og Subhan.

????????????d

Skroll til toppen