St. Hans med Alis Grill OG Kebab!

I år som tidligere feirer Wild X St. Hans i skogen i Sørkedalen 21. – 23. juni.

Vi feirer at årets lyseste natt er her og på lørdagen åpner Alis Grill OG Kebab, sjappa som er stengt mellom god jul og godt nytt år og ellers alltid opent hvis ikke stengt! Her er all maten gratis hvis man gidder å gå opp til Konterud.

Det blir felles avreise fra kontoret til Wild X fredag 21. juni klokka 17. Vi tar T-bane og buss til Sørkedalen og går opp til Konterud hvor vi slår oss til. Fredag blir det gryterett og samling rundt grillen. På lørdag starter St. hansfesten og vi rigger til kebabsjappe, griller shiskebab, tandforikylling, burgere, pølser og alt mulig annet. Vi spiser potetsalat, hommous, tsatziki og diverse og drikker kald rabarbbrasuppe.

Det blir sekkeløp, potetløp (Nei, potetløp er ikke en integreringsøvelse) fisking og mye annen moro. De som vil overnatte kan sove i den store lavvuen, eller ta med seg/låne eget telt og sove ved Abbortjern, hvor man også kan bade og fiske abbor.

Har man ikke tid til å være der hele helgen åpner Alis Grill OG Kebab ca. klokka 17 på lørdagen.

Nå er det på tide å melde seg på til post@wildx.no eller 47 36 40 03.

 

Alis Grill Og Kebab er alltid opent hvis ikke stengt!

grillogkebab

 

Skroll til toppen