Sjøfisketur til Sverige!

Wild X sprenger stadig grenser, og 14. – 17. august drar vi til Sverige for å fiske i havet. Bli med på sommerens siste og største og mest fantastiske tur!

fissssk

 

Vi har blitt invitert til å fiske i sjøen utenfor Frillesås, rett sør for Göteborg. Vi har blitt invitert dit av en organisasjon som heter Frillesås Friendship, som arbeider mot rasisme og for vennskap og forståelse blant de som bor der.

Vi drar fra Oslo klokka 13.30 onsdag den 14. august, og kommer hjem på kvelden lørdag 17. august. På veien stopper vi på Svinesund slik at folk kan kjøpe godteri, brus og hva de nå trenger på turen.

I Frillesås skal vi bo i en stor camp i nærheten av vannet, og vi skal være sammen med en haug med svenske ungdommer. Vi kommer til å ha motorbåter som vi skal fiske fra, og de som har lyst kan få lære å kjøre båt.

Ellers er det selvfølgelig mulig å fiske fra land for de som ikke vil ut i båt, og det er muligheter for bading og soling.

Om kveldene koser vi oss rundt bålet, skyter med luftgevær, stapper oss med godteri, sprenger krembokser og finner på alle mulige leker.

Om nettene drar vi ut med båtene og lyser krabber, og så fyrer vi opp en stor kjele og koker dem når vi kommer inn igjen.

Dette blir sommerens siste, og største tur med Wild X og vi regner med at vi setter ny deltakerrekord. Her er det bare å skynde seg å melde seg på til post@wildx.no eller 47 36 40 03.

Vi har med fiskeutstyr til dem som ikke har sitt eget.

Hva, hvor, når?
Oppmøte onsdag 14. august klokka 13.30 hos Wild X i Peder Claussønsgate 7, Oslo.
Vi reiser til Frillesås i Sverige
Vi kommer hjem ca klokka 21.00 om kvelden 17. august.

Ta med:
Sovepose, liggeunderlag, gjerne eget telt, fiskeutstyr (hvis du har) jakke, bukse, sko, sandaler, badetøy, solbriller, regnjakke, kniv og lykt.

Skroll til toppen