Bli med på jakt i Gausdal!

gausdjakt20. – 22. september drar Wild X på småviltjakt i Gausdal Vestfjell. Blir du med?

Om høsten er fjellet på sitt fineste. Fargene er flotte, lufta er klar og vi kan jakte! Som vi har gjort i mange år nå reiser Wild X til Gausdal Vestfjell og jakter sammen med Gausdal Fjellstyre. Naturen der er simpelthen fantastisk og i fjellet venter skogsfugl, rype og hare. Har man tid og lyst skal man neimen ikke se bort fra at det går an å få en ørret eller siker heller.

Vi setter opp egen buss som går fra Oslo om ettermiddagen den 20. september. Vi kommer frem dit vi skal overnatte i fjellet, og griller oss litt kjapp kveldsmat før vi legger oss.

Lørdag kommer lokale jaktinstruktører med fuglehunder, og så bærer det ut i fjellet med haglene.

Søndag kommer det andre jegere, denne gang med harejegere, og så får vi se da, om Bakermester Harepus og Helene Harefrøken er smartere og kjappere enn hundene som leter etter dem, eller om de ender som mat. Turen er en del av Wild X sitt samarbeide med Norges Fjellstyresamband. Takket være nye og lovende kontakter og muligheter for samarbeid i Sverige, regner vi med at det på denne turen også kommer noen svenske førstegangsjegere.

Ta med:

Hagle, Sovepose, liggeunderlag, solide turstøvler/vinterstøvler, varme klær, tykke sokker, votter, lue, skjerf, solbriller, kniv lommelykt, ekstra klesskift og regntøy. Husk bamsen din!

Har du ikke hagle har vi noen til utlåns.

For å delta på denne turen må du ha jegerprøve.

Er du mellom 14 og 16 har du mulighet til å søke oss om å få være med på opplæringsjakt selv om du ikke har jegerprøve.

Påmelding til post@wildx.no, eller 47 36 40 03.

 

gaus

 

Skroll til toppen