Tur og førstehjelp i vinterferien

subhanpilkerBli med på isfisking ved Kongsberg eller ta førstehjelpskurs med Wild X i vinterferien!

Vi starter vinterferien med isfisketur til Øksne ved Kongsberg. Vi bor i gamme eller inne på hytte og borer oss ned til ørreten. Det blir god mat og bålkos. Oppmøte er på kontoret til Wild X, fredag 14. februar klokka 16.30. Ta med varme klær, tykke sokker, lue, votter, sovepose og liggeunderlag. Vi kommer hjem på kvelden, søndag 16. februar.
Meld deg på her

faisalpåbåreLær førstehjelp!
18, 19 og 20. februar har vi førstehjelpskurs på kontoret. Kurset går over 15 timer og er fra klokken 12 – 17 de tre dagene det pågår. Her lærer du hjerte- og lungeredning, stanse blødninger, håndtere mennesker i sjokk, stabilisere brudd og grunnleggende fakta om kroppen. Deltakerne får utdelt kursbevis.
Meld deg på førstehjelpskurs her

Skroll til toppen