Den beste sommeren!

Nå er endelig alt på plass med sommerprogrammet til Wild X. Mye blir som før, noe er helt nytt. Fantastisk blir det uansett.

siste

Vi starter allerede i mai med ørretfisking og leirdueskyting, og det blir to turer. Dessuten har vi landsmøte den 24.

I juni blir det gjeddefisking og siden det er ti år i år siden det første jegerprøvekurset som ble Wild X, flytter vi st. hansfesten vår til øyene i fjorden og feirer tiårsjubileum med grillfest, fisking, bading og telting!

I juli reiser vi til Lom og bestiger Galdhøpiggen, vi drar på nattfiske i Nordmarka og sommerens største og feteste tur starter 30. juli: Da skal vi til Frillesås i Sverige. Dit kommer det ungdom fra Norge, Sverige, England, Nord-Irland og Eire. Her blir vi hundre stykker og det blir båtliv, fiske, leirbål og alt annet fantastisk som hører med.

I august slutter vi av med å gå Nordmarka på langs. Ny camp hver kveld, og så fisker vi oss gjennom skogen.

Dessuten blir det Fisk med Wild X hver tirsdag i sommerferien. Vi møtes ved tigeren på Jernbanetorget i Oslo og drar et nytt sted og fisker hver gang. Har du ikke egen fiskestang får du en av oss.

Sommeren er også tid for at nye folk skal prøve seg, og i år har Ali Reza, Farhad, Dawid og Arin sommerjobb her, i tillegg til at Mojtaba begynner i jobben som nestleder fordi Umar skal slutte. Mange opplevelser, mange nye folk. Kan det bli bedre? Sjekk ut turprogrammet og planlegg sommeren med Wild X nå!

Skroll til toppen