Bli med på gjeddefiske!

13. – 15 juni drar vi og fisker gjedde i Engerdal. Blir du med?

umarmedgjedde

Den største gjedda som er fanget i Norge veide 19,6 kilo. Så store gjedder får man altså ikke hver dag, men i Engerdal er det tatt beist på opp til 12 kilo. Gjedda er med andre ord en diger fisk, og den har tenner i hele munnen, tenner nedover i halsen og til og med tenner oppå tunga. Den er en rovfisk som spiser andre fisk, frosk, mus, andunger og alt mulig.

Disse glupske beistene skal vi til Engerdal og fiske. Vi reiser fra kontoret vårt i Oslo med buss fredag den 13. juni, og det er oppmøte klokka 16.30. Derfra kjører vi hele veien til Engerdal, med film og mat på bussen.

I Engerdal bor vi i telt i skogen. Det er utedo der og ikke noe strøm. Mat koker vi på bål og gassbluss. Og Engerdal Fjellstyre har sørget for båter og kanoer vi kan fiske fra.

Som vanlig blir det masse god mat til middag og pølser til å grille om kvelden.

Nå er det på tide å melde seg på til post@wildx.no eller 47 36 40 03.

Hva skal du ha med?

Sovepose
Liggeunderlag
Varme klær
Ordentlige sko/støvler
Regntøy
Badetøy
Lykt
Kniv
Litt lommepenger

Skroll til toppen