Sjøfiskecamp i Sverige!

30. juli til 2. august drar vi på sjøfiskecamp i Sverige. Ungdom fra Norge og Sverige fisker, skyter på blink og koser seg ved sjøen i tre dager!

sommercamp1

 

Sommerens største og aller mest fantastiske tur går til Frillesås ved den svenske vestkysten. Her skal vi campe på en øy og sanke blåskjell langs land, lyse krabber, fiske fra land og fra båt og dra på skytebane for å skyte leirduer.

Vi setter opp egen buss fra Oslo og kanskje også fra Stockholm. Avreise fra Oslo er 30. juli klokken 11.00 fra kontoret til Wild X. Det blir mat og film på bussen

I Frillesås blir vi tatt imot av våre venner i Frillesås Friendship. De har allerede jobbet i flere uker med å forberede campen. Hit kommer det også en hel gjeng ungdommer fra Stockholm. De fleste feirer eid den 29. juli, men vi lager en ekstra eidfeiring med god mat om kvelden den 30. også. Leirkokk Hassan med mange gode hjelpere skal sørge for at ingen går sultne i seng, og er det ikke nok mat får vi dra ut og fiske mer.

Turen til Frillesås blir den største turen med Wild X i sommer og vi legger opp til å bli mange. I tillegg til bading, fisking og grilling blir det masse andre ting man kan gjøre i campen, enten det er å lyse krabber om natten, skyte med luftgevær eller gå på line.

Her er det bare å melde seg på. Vi har 48 plasser fra Oslo, så de som melder seg på først er de som er sikre på å få bli med.

Hva det koster? Betaler man 50 kroner i medlemsskap til Wild X for 2014 er turen helt gratis, inkludert transport, mat og overnatting. Alt du trenger er litt lommepenger, men vi har masse godteri hver kveld.

Påmelding til: post@wildx.no eller til 47 36 40 03

 

Dette skal du ta med:

Sovepose
Liggeunderlag
Lykt
Kniv
Joggesko
Regntøy
Varm genser
Lykt
Kniv
Klesskift
Litt lommepenger

sommercamp2

Skroll til toppen