Fisketur til Storsjøen

Lær å kjøre motorbåt, felle trær med motorsag, fiske storgjedde og nyt naturen i Odalen. Siste sommertur er 13. – 16. august.

motorbaat

Siste sommertur med Wild X er klar. Vi skal til Odalen og fiske fra båt. Turen går til Storsjøen og der er det mange fiskearter, blant annet gjedde, ørret. Sik, abbor, lake, laue, brasme og en haug andre. Storsjøen er Norges 8. største innsjø.

Mange som var med på turen til Sverige hadde lyst til å lære å kjøre motorbåt, så denne gangen skal de som er med ut få lov til å prøve å styre båten. Ikke bare skal dere få kjøre båt. Vi skal bo på Karterud, hvor vi har bodd før. Der skal vi ta frem motorsaga og kappe ned store bjørker til ved. Da blir det kurs i å bruke motorsag og dere kan være med å ta ned digre trær. Vi skal sove inne i hovedhuset og i småhyttene, men de som vil bo i telt kan gjøre det.

Oppmøte på kontoret til Wild X i Peder Claussønsgate 7 onsdag 13. august klokka 14.00.

Vi jobber med en overraskelse den siste dagen, men dette er ikke klart enda.

Meld deg på nå til 47 36 40 03 eller post@wildx.no

Hva skal du ta med?

Ordentlige klær (Ta med ekstra skift i tilfelle du blir våt)
Regntøy
Badetøy
Fiskeutstyr (Hvis du ikke har selv har vi)
Lykt
Sovepose
Litt lommepenger
Liggeunderlag
vedhaug

Skroll til toppen