Jakttur til Gausdal

19. – 21. september arrangerer Wild X jakt på hønsefugl og hare i Gausdal for nye jegere. Bli med på årets fineste jakktur!

gausdaljakt

 

For niende år på rad arrangerer Wild X, samarbeid med Gausdal Fjellstyre og Norges Fjellstyresamband jakt i Gausdal Vestfjell. Turen, med mat, transport, jaktkort og ammo er selvfølgelig gratis.

I år skal alle som vil bo innendørs på en stor hytte ved Kittilsbu, høyt oppe i fjellet. De som vil sove i telt kan ta med eget telt eller låne av Wild X.

Vi setter opp buss fra Oslo med avgang fra kontoret til Wild X klokka 17.00. Vi ankommer Kittilsbu utpå kvelden og får servert kveldsmat før vi legger oss tidlig.

Lørdag morgen er det tidlig opp for å jakte rype og skogsfugl sammen med lokale jegere med flinke jakthunder før vi vender tilbake til hytta og spiser kveldsmat.

Søndag står vi også opp før sola, og så blir vi med erfarne harejegere og hundene deres ut og jakter hare til utpå ettermiddagen, så vender vi tilbake til hytta og spiser en solid middag før vi drar tilbake til Oslo.

Turen er åpen for ungdom i Wild X med bestått jegerprøve og med betalt jegeravgift. Vi sjekker jegeravgiftskortene før folk får gå om bord i bussen, så dette må være i orden før du møter opp. Jegeravgiften betaler du her: https://w2.brreg.no/jegerregisteret/betaling/index.jsp
Betaler du rett før du skal dra må du printe ut kvittering på at du har betalt, eller maile kvitteringen til oss på post@wildx.no, så vi kan printe den ut.

Hvis mange vil være med prioriterer vi de yngste og førstegangsjegerne.
Påmelding til: post@wildx.no eller 47 36 40 03.

Hva skal du ha med deg?

Hagle
Sovepose
Solide fjellstøvler
Lydløse klær å jakte i (Ikke ting som gnisser og bråker)
Ullgenser/fleecejakke
Kniv
Lykt
Regntøy
Klesskift og minst tre par ullsokker
Solbriller
Lue
Hansker
Litt lommepenger

Wild X har noen klær og noen hagler å låne bort, men kan du låne dette privat er dette en stor fordel for vi har ikke nok til alle.

Skroll til toppen