Siste tur i 2014!

Da er det klart for en heftig juleavslutning med Wild X på Skarnes 12. – 14. desember. Masse mat og kos og feiring av et fantastisk år på tur.

jul2014

Som alltid har Wild X vært overalt i år, til sjøs, til skogs, til fjells, på brygga, i Norge, i Sverige og i England. Vi har blitt våte, vi har blitt kalde, vi har blitt varme, vi har blitt slitne. Vi har hatt masse heftige opplevelser, lært nye ting, fått fisk, skutt fugler, kost oss ved bålet og ikke minst: Delt gode følelser og fått nye venner.

Nå er året slutt og det går mot juleferie og nyttårsfeiring. Men før det skal vi ha en siste tur i 2014.

Den turen går til Karterud på Skarnes. Vi møtes på kontoret til Wild X fredag den 12. desember klokka 16.30. Derfra reiser vi oppover med buss.

Hvis det blir snø tar vi med akebrett, hvis ikke blir det mørkegjemsel i skogen. Fredag kveld spiser vi godteri, har konkurranse om hvem som kan juge opp den verste jakt- eller fiskehistorien og så går vi og legger oss.

Lørdag skyter vi med luftgevær, aker hvis det er føre til det og forbereder kjempemiddagen på kvelden. Lørdag kveld skal vi nemlig spise pinnekjøtt, rotmos, riskrem, kaker, godteri, julebrus og alt mulig til vi ikke orker mer. Kanskje kommer nissen, eller hvis nissen ikke kommer, kanskje varulven som var der sist, hvis det er fullmåne.

Vi jobber med å finne en skytebane vi kan dra til på søndagen, og får vi til det drar vi dit på søndag med hagler. Hvis ikke finner vi på noe lok i skogen.

Det er på tide å melde seg på til post@wildx.no eller til 47 36 40 03

 

Dette skal du ta med:

Sovepose
Varme klær
Ullsokker
Votter og lue
Støvler
Kniv
Lommelykt/hodelykt
Bamsen din

Skroll til toppen