God jul og godt nytt år

Kjære alle sammen: Wild X vil takke dere for et fantastisk år på tur og ønske dere en riktig god jul, uansett om dere feirer eller ikke og et fabelaktig nytt år.

wildxjul

2014 har vært et godt år i Wild X. Vi har gjennomført et kjempeprogram. Vi har hatt 116 aktivitetsdager, hvorav 73 overnattingsdøgn i naturen. Vi har vært på fjellet, i skogen, på havet. Vi har jaktet, fisket, gått langt, tent mange varme bål og fått nye venner.

De siste årene har vi slitt med å få penger til drift av Wild X, og vi har brukt mye tid på å skape forståelse hos myndighetene for viktigheten av midler til drift. Fra og med 2015 har vi en egen post til administrasjon på statsbudsjettet, og kan konsentrere oss om å få inn penger til mest mulig aktivitet.

Nå jobbes det med lokallag i Aust-Agder og i Østfold, og vi har formalisert samarbeidet med Tilsammansskapet i Sverige slik at neste år blir det turer til Sverige, og svensker som kommer på tur med oss.

Mange av turene i året som kommer vil bli de samme gode, tradisjonelle turene vi har hatt før, mens andre blir helt nye.

Vi starter allerede 6. januar med nytt jegerprøvekurs og så fortsetter vi med pilketur i skogen den siste helgen i januar. Programmet for resten av året er ikke klart enda, men vi kommer tilbake med det i januar.

Nå tar Wild X juleferie, og kontoret holder stengt til 5. januar. Hvis noen må ha tak i oss, ring Tor på 47 36 40 03.

I mellomtiden, kos dere masse, så ses vi etter nyttår.

 

Skroll til toppen