Wild X får leirsted

Endelig, etter noen års leting, planlegging og organisering har Wild X fått sitt eget leirsted i Värmlands dype skoger.

_U8A3502

Vi har nå et fantastisk sted med eget uteareale med teltplass og frukthage. Vi har en fellessal med bordplass til 32 personer, innendørs soveplass til 20, et ordentlig utstyrt kjøkken, og feltkjøkkenutstyr hvis vi skal lage mat til virkelig mange.

Siden midten av april har mange flinke og flittige hender vært i arbeid med å få leirstedet finest mulig, og nå står det altså klart til bruk.

I skogen rundt er det rådyr, elg, ulv, bjørn og gaupe og rundt oss på alle kanter er det innsjøer med abbor, ørret, gjedde, gjørs og masse andre fiskesorter. På jordene går det traner, og på vannene svømmer det svaner og kanadagjess.

Området er fantastisk til padling, jakt og fiske, eller man kan tusle rundt i hagen, lukte på syrinene og plukke seg en neve rips, blåbær, solbær, bringebær eller stikkelsbær. Om noen år bærer eple- og plommetrærne også frukt, og i mellomtiden kan man grille pølser. Vi har luftgeværer, crocketspill og fiskestenger man kan bruke.

hage

Leirstedet, som ennå ikke har fått et eget navn, ligger ved Torsby i Sverige, rundt tre timer fra Oslo. Det er først og fremst beregnet som tur- og kurssted for Wild X, men kan også leies av andre.

Fellessalen er utstyrt med servise til 30 personer. Er man flere finnes ekstra tallerkener i kjøkkenet, som også har induksjonskomfyr, stort kjøleskap og oppvaskmaskin samt alt annet man trenger av matlagingsutstyr. I kjelleren står krabbekokere, store gryter og gassdunker som gjør at man lett kan lage mat til 50 personer eller mer ute i hagen.

_U8A3470

Fellessalen har lerret, prosjektor, DVD-spiller, whiteboard og det man trenger for kurs og seminarer. I et hjørne er det sofakrok med peis, og sofaen kan lett gjøres om til en seng hvis huset har mange gjester. Folk som er interessert i å leie stedet kan bare kontakte oss for nærmere avtale.

Vi innvier stedet i pinsen, hvor vi også satser på at deltakerne hjelper oss med å finne et passende navn.

_U8A3452

Skroll til toppen