Sjøfiskecamp i Frillesås

Sommerens siste, og største camp blir sjøfiskecampen til Frillesås, 13 – 16. august. Tre dager med bading, fisking og båtliv. Bli med på årets vakreste eventyr.

frilles152

Dette er tredje året Wild X lager sjøfiskecamp sammen med Frillesås Friendship og Tillsammansskapet. Som de to forrige årene skal vi bo på en øy utenfor Frillesås. Der bor vi i telt, vasker oss i havet, råner med gummibåt og fisker.

Campen i år blir den største hittil, og det kommer mange ungdommer fra både Sverige og Norge. Noen har vært med før, og andre har aldri bodd i telt før.

Hassan lager mat i kjempegryter og vi har pølser, lomper og godteri til dem som blir sultne mellom måltidene.

En av dagene drar vi på skytebanen og skyter leirduer. Ellers blir det fugletitting, fotokurs for fuglettittere, kurs i å tenne leirbål, man lærer å kjøre motorbåt og en haug med andre ting. Om kvelden samles vi rundt bålet, eller ser på solnedgangen.

Vi møtes hos Wild X i Peder Claussønsgate 7 i Oslo den 13. august klokka 11.30 og tar buss sammen til Frillesås.

Påmelding til turen skjer til: post@wildx.no eller til 47 36 40 03.

Før du melder deg på ber vi deg lese turreglene nøye. Ved å melde deg på godtar du turreglene våre. Brudd på turreglene kan føre til hjemsending for egen regning.

Les også liste under her om hva du må ha med deg. Hvis det er noe du trenger å låne av utstyr, kontakt Moji på moji@wildx.no, eller på 41 07 46 28, senest mandag 10. august.

 

Dette skal du ta med:

Sovepose
Liggeunderlag
Fiskeutstyr
Kniv
Lykt
Badetøy
Sandaler/flip-flops
Regntøy
Varm genser
Klær du kan være ute i
Litt lommepenger

Skroll til toppen