Nye lokaler er klare

Etter en måned med intens flyttesjau og oppussing er de nye lokalene til Wild X klare til bruk!

int2

Da Wild X fikk nøkler til Søndre Høybråten Gård den første oktober var det til noen slitne lokaler. Den tidligere fritidsklubben hadde stått tom i noen år og lokalene bar preg av dette. Et discolokale med svarte vegger, slitne speil på veggene og oppskrapte vegger.

Nå har vi pusset opp. Første etasje har blitt malt i lyse farger. Lobbyen har blitt et caferom med utstoppede dyr på veggene og det tidligere diskoteket har blitt kurslokale med whiteboard, prosjektor, storskjerm og bordplass til 30 personer.

int3

Overalt i første etasje henger store fargebilder fra turer vi var på i sommer. På kjøkkenet er det vaffeljern og toastjern, og te, kaffe, kakao, saft og frukt er tilgjengelig for alle som kommer innom.

Nå i førjulstiden byr vi på klementiner, gløgg og brente mandler, og om du vil kan du bake dine egne kamel- eller elgepepperkaker.

I det nye lokalet har vi masse plass. Vi har plass til å lage mat, plass til møter og kurs og plass til å bare henge. De ansatte har god plass til å jobbe, og i kjelleren har vi plass til alt turutstyret. Ute har vi garasjeplass og masse parkeringsplasser, vi har hage, og vi har vår egen basketbane.

Over garasjen er det et digert rom, det har lys og varme, men hva skal vi bruke det til? I første etasje er det også to ganske store rom som ikke har blitt tatt i bruk, ett på 16 kvm og ett på 19. I kjelleren er det et rom som har vært lydstudio. Hva skal vi bruke all denne plassen til? Vi trenger forslag. Er det noen som trenger et øvingslokale for band? Er det foreninger i nabolaget som trenger møtelokaler? Har vi aktiviteter i Wild X som trenger egne rom? Her er vi åpne for forslag. Det viktige er at vi fyller huset med aktivitet, samtidig som at aktiviteten peker ut i skogen og opp i fjellet. Apropos ut i skogen, i mars får vi ny skytesimulator. Da blir det simulatorskyting en kveld i uka.

int1

Før den tid skal vi ha jegerprøvekurs, det starter 17. november, og den fjerde desember har vi innflyttingsfest. Der blir det mat og underholdning for alle i Wild X og for våre samarbeidspartnere.

I mellomtiden er vi her hver dag, fra klookken ti og utover ettermiddagen. Det er bare hyggelig at dere stikker innom i Høybråtenveien 15.

Skroll til toppen