Nytt hus, ny styreleder

habenmaler

I høst har Wild X både fått ny styreleder, nytt styre og nye lokaler. Det er en god trøst for at rypejakta ble avlyst.

På årsmøtet i oktober gikk Umar Ditta av som styreleder. Umar er i ferd med å utdanne seg til politi, og har ikke tid til å lede Wild X lengre. Han takker derfor for seg etter å ha jobbet på kontoret eller ledet styret siden 2008. Tomaj Shaban-Pour har overtatt som styreleder, og Aleksander Kornmo fortsetter som nestleder. Hvem fler som sittter i det nye styret kan du se nederst på denne siden.

I sommer ble det også klart at huset vi holdt til i i sentrum skulle selges, og at vi måtte finne et nytt lokale. Oslo Kommune tilbød oss å leie Høybråtenveien 15, som er det gamle hovedhuset til Søndre Høybråten gård. Høybråten Fritidsklubb har holdt til her, men de siste årene har det stått tomt.

Den siste måneden har ansatte og frivillige jobbet fra morgen til kveld med å sette i stand huset innvendig. Når dette skrives legger vi siste hånd på maling av rommene i første etasje. I tillegg har vi snekret, revet, fikset elektriske ting og skrudd ikeamøbler.

Nå begynner det å bli fint her. Vi har et digert kjøkken, et caférom hvor folk kan sitte og spise, eller gjøre lekser eller bare henge. Vi har et stort, fint kursrom med plass til 35 mennesker, og vi har to ekstra møterom sånn at vi kan ha flere aktiviteter samtidig. I kjelleren har vi plass til alt turutstyret, så nå slipper vi å leie eget lager mer. Ute er det hage, basketbane, parkeringsplass, garasje og et loft over garasjen som vi ikke helt vet hva vi skal bruke til enda.

I andre etasje er det kontorer for de ansatte, og en takterrasse som kommunen nettopp er ferdige med å pusse opp. Alt dette kommer altså i tillegg til at vi i år også har pusset opp Knappåsen leirsted i Värmland i Sverige.

Med nytt og entusiastisk styre, eget leirsted og et digert hus i Oslo som vi skal fylle med aktivitet, ligger vi an til å få et fantastisk år i 2016. Vi har store planer om en friluftsklubb for hele Oslo, med fiskeaktiviteter og tur- eller kurstilbud hver uke, i tillegg kommer alle de store turene våre samt at vi i 2016 vil satse ekstra på lokallagene våre.

Første aktivitet i det nye huset er jegerprøvekurs som starter den 17 november. Det er fortsatt ledige plasser på kurset.

Fjerde desember blir det innflyttingsfest i Høybråtenveien med mat og underholdning.

 

Det nye styret

tomajleder

Styreleder: Tomaj Shaban-Pour (på bildet)
Nestleder: Aleksander Kornmo

Styremedlemmer:
Keyse Ahmed, Kevin Luong, Hassan Abdi, Helka Kaunisto, Mohammed Amsalkhir, Ahmed Elfeky, Umar Ditta, Farhad Soltani, Ali Zuhair Abdullah, Aslak Stene, Mostafa Ahmed, Abdesamad El Amiri, Nahom Stegay, Arshia Tahmasebi og Mohamed Abdullah.

Skroll til toppen