Kveldsåpent hos Wild X

Fra og med tirsdag 12. januar har Wild X åpent på kveld og ettermiddag. Café Moostafa er åpen, og lokalene byr på mange aktiviteter.

kafebilde

Siden vi flyttet inn i Høybråtenveien 15 i oktober har vi stått på med oppussing av lokalene. Nå er vi ferdige, og vi er klare til å ta huset i bruk.

Til vanlig kan man komme innom, sitte og henge i Caféen, lage seg en vaffel eller en toast, eller kose seg med te, saft, kaffe eller kakao. Her kan man skravle med venner, eller man kan sitte med laptop og gjøre lekser eller loke på nettet.

I møtesalen er det skytesimulatoranlegg for hagle og rifle, og man kan velge mellom 15 forskjellige programmer, både enkle og vanskelige. Dette er virkelig god trening, både for dem som allerede jakter, eller for dem som skal ta jegerprøve og vil lære mer om skyteteknikk. Vil du spille minibiljard eller bordfoosball kan du gjøre det også.

Vi har også fått eget bibliotek og datarom som skal fylles med bøker, tegneserier, brettspill og datamaskiner man kan bruke.

Mandager og onsdager er det ikke noe spesielt program, annet enn det man finner på selv. Da holder vi åpent til klokka 18.

Tirsdager og torsdager holder vi åpent til klokka 20. Etter hvert blir tirsdagene fast kursdag, hvor vi lærer hjerte- og lungeredning, binder fiskefluer, har simulatorskyteturnering, lærer om revejakt, eller holder båtførerkurs. Torsdagene blir aktivitetsdag. Etter hvert skal vi starte en urban fishing-klubb, altså en gruppe som skal fiske i elver og bekker i Oslo. Både Ellingsrudelva og Alnaelva er fulle av fisk, og vil vi ha torsk eller makrell til middag fisker vi fra brygga. Denne klubben skal få sitt eget lokale i huset.

Mens Stian, Fares og Tor holder kontoret åpent på kveldstid, har Elias, Farhad og Ali ansvaret for å lage uteaktiviteter for flyktningbarn. De aker, kjører miniski og fisker på isen. Vil du gjøre noe for andre er det bare å melde seg som frivillig hjelper.

Snart kommer det også program for turer, større kurs og aktiviteter i vinter. Det blir både isfisketur til Sverige, jegerprøvekurs, overnatting under åpen himmel i Oslomarka, muligheter for hytteturer i Sørkedalen og mye mer.

Har du ikke besøkt oss enda? Kom innom, så setter vi på tevannet.

Skroll til toppen