Nye fjes på kontoret

Wild X starter det nye året med flere nye fjes på kontoret. Det betyr mere aktivitet, kveldsåpent, og at vi kan gjøre enda mer for deltakerne.

faresFares Asfour er ansatt som ny kontorsjef på kontoret fra nyttår. Han skal ha ansvaret for mye av papirarbeidet hos oss, men også være med på turer og ta imot folk som kommer innom. Fares kommer egentlig fra Gaza, er født i Syria, har vokst opp i Oslo og har gått på videregående i Egypt.

 

stianStian Hebjerk er ny deltids miljøarbeider, og skal ha ansvaret for det som skjer i lokalene på tirsdager og torsdager. Stian jobber også på fritidsklubb, hvor han er musikkinstruktør.

 

mfaroukMohamed Farouk er norskpraktikant hos oss to dager i uka. Mohamed kommer fra Golan og snakker både arabisk, hebraisk og arameisk. Hos oss skal han lære norsk og være med og ta imot gjester på kontoret. Mohamed lager fantastisk mat, så gled dere.

 

ahmadnedalAhmad Nedal har vært hos oss en stund. Han er også norskpraktikant. Ahmad kommer fra Syria. Han er en flink fotograf, og har vært med oss på flere turer allerede.

Skroll til toppen