Kom i skyteform på kontoret

En av aktivitetene i det nye Wild X-huset er simulatorskyting. Her kan du øve til høstjakta, uten å betale en formue på skytebanen.

skytesimulator

Skytesimulaturen har flere slags programmer, både med jaktsituasjoner, forskjellige leirdueprogrammer, rifleblinker og noen som er ren underholdning.

Våpnene vi bruker skyter et laserblink som å registreres av et kamera og du kan se hvordan du traff eller bommet. Selve haglene har vekt, balanse og utforming som ekte hagler. Vi har også et par juniorrifler som passer for de minste.

Du kan med andre ord øve deg på å bli god i hagleskyting, uten å betale masse, og uten smell og bråk. Vi vil allikevel peke på at det er ingenting som kan erstatte ekte skyting med ekte våpen på skytebanen.

Du kan skyte med simulator på mandager og onsdager til klokka 18, og på tirsdager og torsdager til klokka 20. Etter hvert kommer Oslo lokallag til å holde åpent også på de lørdagene vi ikke er på tur.

skytesimulator2

Skroll til toppen