Velkommen til Zafar

said.zafar.razaveyDa kan Wild X ønske velkommen til Zafar Razavey som ny miljøarbeider og vaktmester på kontoret

Wild X har etterhvert et par store hus, noen uthus og et par biler å ta vare på. Det var på tide at vi fikk en fast person som passer på at alt virker og at bygningene ikke faller ned, og Zafar er mannen som har ansvaret for det. Han skal også jobbe som miljøarbeider og være med på turer.

Zafar har tidligere vært frivillig leder i Wild X og jaktet med oss, og er nå tilbake etter en pause på noen år. Zafar er fra Afghanistan, han har vokst opp i Norge, har gått på yrkesskole, har jobbet på bensinstasjon og er god til å fikse biler.

Noen av dere ble kjent med ham på pilketuren til Sverige i februar, resten av dere blir kjent med ham på turene som kommer.

Skroll til toppen