Padling og fisking i Värmland

Helgen 22. – 24. april drar Wild X til Värmland i Sverige for å padle kano og fiske. Bli med på vårens første tur til vanns.

kanoknaa

Vi setter opp egen turistbuss fra Wild X-kontoret i Høybråtenveien. Derfra drar vi til Värmland, hvor vi stopper i Torsby for å kjøpe godteri, før vi ankommer Knappåsgården fredag kveld. Der blir alle tatt imot med varm middag. Vi ser en film, og så drar vi ut på morgenen med kanoer. Isen går i løpet av noen få dager nå, og etter det regner vi med at det skal være mulig å lure abbor, gjørs og gjedde til å bite på. De som ikke vil fiske kan heller være med og kappe ned noen store trær vi har på eiendommen og lære seg å bruke motorsag.

Ellers blir det bålkos ute hvis det er fint vær, peiskos inne hvis det er dårlig vær, godteri, pølser å grille og masse god mat. Vi spiller kort, skyter med luftgevær eller øver på ulvehyl. Kanskje klarer vi å lokke til oss en ulv.

Snøen er borte, så de som vil kan ta med seg sovepose og underlag og sove under åpen himmel eller i telt.

Oppmøte hos Wild X i Høybråtenveien 15 klokka 16.30, fredag 22. april.

Påmelding til 47 36 40 03, eller post@wildx.no

Dette skal du ta med:

Varme klær
Regntøy
Kniv
Lykt
Klesskift
Sovepose og underlag (Hvis du skal sove ute)
Fiskeutstyr (Hvis du har – hvis ikke har vi)

Mangler du utstyr, si fra til Ali et par dager før vi skal dra, så kan dere låne hos oss.

Husk å lese turreglene nøye før du melder deg på. Ved å melde deg på sier du deg enig i reglene.

Skroll til toppen