“Nye” fjes på kontoret

Wild X vokser og øker aktiviteten. Da trengs nye miljøarbeidere til nye ansvarsområder. Vi er kjempeglade for å ha nye medarbeidere.

ahmedelefekyAhmed Elfeky er ikke akkurat ny. Han har jobbet som miljøarbeider hos oss tidligere, og nå er han tilbake som fiskeriminister i Wild X. Ahmed vet mer enn de fleste av oss orker å vite om fisking, og han skal derfor ha ansvaret for vår nye storbyfiskeklubb for barn og ungdom, Urban Anglers.

abdielamiriAbdesamad El-amiri er fiskeriministerassistent og jobber hos oss tirsdag og torsdag ettermiddag. Abdi er også en ivrig fisker og har mang en flyndre og torsk på samvittigheten. Når han ikke jobber hos oss, er han elev på Holtet Videregående.

Nå har altså Wild X aktiviteter i Høybråtenveien 15 fire dager i uken. Mandag og onsdag er det åpent til klokka 18 for ungdom fra ca 13 år og oppover. Da kan man spille pingpong, fussball, kort eller sjakk, spise en pølse, gjøre lekser, lese en bok eller vær med å planlegge turer. Etter hvert blir det flere aktiviteter.

Tirsdag har vi Chill og Grill og Ballspill. Vi fyrer opp bål utendørs, griller pølser, spiller ball, tegner eller kanskje vi bygger en trehytte. Her er det ingen aldersgrense og foreldre og smårollinger er velkomne. På vinteren bygger vi en snømann eller aker, og så griller vi pølser i snøen. Vi holder på fra klokka 16 – 20.

Torsdager drar Urban Anglers ut og fisker. Den ene dagen er vi i Alnaelva, den andre på brygga, den tredje i Steinbruvann. Fisk er det overalt. Vi møtes på kontoret og så drar vi ut og ser hvilket fiskeeventyr som venter den dagen.

Det viktigste med Wild X, og det de andre aktivitetene skal motivere folk til, er det å dra på tur. I sommer blir det gjeddefisking i Engerdal, midtsommerfeiring og fisketur til Värmland, topptur til Galdhøpiggen og sjøfiskecamp i Frillesås. I Sverige. Når sommeren er slutt har vi jegerprøvekurs, og til høsten blir det jakt i fjellet og i skogen. Hele turprogrammet finner du her.

Skroll til toppen