Gjeddene venter på oss

umarmedgjedde16. – 18. juni drar Wild X til Engerdal for å fiske gjedde. Digre, glupske beist ligger der og venter på at du skal fiske dem opp.

En gjedde er en diger ferskvannsfisk som kan bli 1,5 meter lang. Den har tenner i hele munnen og spiser alt som beveger seg. Dessuten smaker den ganske bra. Wild X har reist til Engerdal og fisket gjedde i mange år og fått mange der, noen av dem skikkelig store. Nå kan dette bli ditt fiskeeventyr.

Wild X setter opp buss som går fra kontoret til Wild X i Høybråtenveien 15 klokka 16.30 den 16. juni. På veien til Engerdal har vi mat og film på bussen. Vel fremme i Engerdal setter vi opp teltene, fyrer opp bålet og lager kveldsmat. De som vil kan prøve å fiske et par timer før vi legger oss i teltene. Lørdag står vi opp, spiser frokost, og så er det ut og fiske fra robåter og kanoer. Vi fisker hele dagen og om kvelden er det varm middag og bålkos. Søndag fisker vi på formiddagen, så spiser vi lunsj, rydder campen og reiser hjem. Turen er gratis for alle som har betalt medlemsavgift på hundre kroner til Wild X for 2017 Har du ikke betalt, vipps hundre kroner til 12250 og skriv hvem det er betaling for. Du kan også løse medlemsskap på bussen til Engerdal.

Påmelding til post@wildx.no, 47 36 40 03 eller 40 09 09 41.

Når du melder deg på tur, forplikter du deg samtidig til å følg turreglene, som du finner her.

 

Du trenger:

Sovepose
Liggeunderlag
Varme klær
regntøy
Klesskift
To par sko
Kniv
Lykt

Hvis det er noe du trenger å låne, ring Ali på telefon 40 09 13 81 og bestill klær eller utstyr.

 

Skroll til toppen