Midtsommertur til Värmland

Nå starter sommerferien, og med den Wild X årlige midtsommertur, som i år går til Värmland. To dager med chill, grill, fisking, padling, bading og alt som hører sommeren til.

24. – 26. juni reiser Wiild X til leirstedet vårt i Värmland. Vi feirer at året er på det lyseste, at sommerferien har startet og at livet er herlig når man drar på tur sammen.

grillogkebab

Det blir konkurranser i kanovelt, hvem som kan få den minste fisken, sekkeløp, potetløp, luftgeværskyting og mye annet. Vi er nesten ferdige med å pusse opp uthuset, i det minste så ferdige at det går an å bo i det, så vi feirer også at vi har fått ti nye sengeplasser innendørs.

Ikke minst: På lørdag kveld åpner Alis Grill OG Kebab, kebabsjappa som er så bliilig at alt er gratis og alltid opent hvis ikke stengt. Ettersom det er Ramadan holder Alis Grill OG Kebab åpent til langt på natt, sånn at alle kan spise tandorikylling, shiskebab, biffspidd, ris, bulgur, sauser og tilbehør.

Blir det for mye spising tar vi en nattfisketur på vannet, og så sover vi til klokken 11 på søndag.

Det blir avreise med turbuss fra Høybråtenveien 15 klokken 16.30 den 24. juni. Som vanlig blir det noe å spise for dem som ikke faster, og en film på veien. Det blir stopp på butikken i Torsby for dem som vil handle med seg noe til helga.

Vi er tilbake i Oslo søndag kveld.

Påmelding til post@wildx.no eller 47 36 40 03.

De som melder seg på turen godtar samtidig å følge turreglene, som du finner her.

 

Dette skal du ha med:

Sovepose eller lakenpose og underlag
Varme klær
Badetøy
Klesskift
Kniv
Lykt
Fiskeutstyr (Hvis du ikke har kan du låne av oss)

Snakk med Ali på telefon 40 09 13 81 senest dagen før vi drar hvis du trenger å låne noe utstyr.

sthans

Skroll til toppen