Sjøfiskecamp i Frillesås

11 – 14 august reiser vi på sjøfiskecamp i Frillesås i Sverige. Tre dager på en øy med bading, fisking og skyting. Bli med!

_U8A6127

For tredje år på rad arrangerer Wild X og Frillesås Friendship det som for mange er høydepunktet på sommeren. Ikke minst er det det største arrangementet i sommerprogrammet vårt..

Campen holdes på Älmø, en liten øy utenfor Frillesås i vestre Sverige. Der bor vi i teltleir på en odde med hvite sandstrender og perfekt badevann.

Vi råner rundt med motorbåt og fisker i havet utenfor, og folk kan både fiske sin egen middag og lære å kjøre båtene.

Fredag og lørdag bytter halve campen på å dra på fisketur, mens den andre pakker matpakke og drer til skytebanen hvor vi skyter leirduer. Skytingen foregår med proffe instruktører både fra Frillesås Sportskyttar og Besøkare og fra Wild X. Neste dag bytter vi._U8A6219

Ettermiddagene og kveldene får sitt eget program. Kan du ikke svømme kan du lære det. Vil du lære å ta bedre bilder kan du lære det også.

Med på turen har vi vår kjære turkokk Hassan, som sørger for god og rikelig mat til alle.

Hvem kan bli med? Ungdom fra 13 år og oppover.

Hva koster det? Turen, inkludert transport og mat er gratis.

Når er det? 11. – 14. august.

Vi møtes på kontoret til Wild X klokken 11 torsdag den 11. august. Derfra går det buss til Frillesås hvor ledere venter med motorbåter for å kjøre oss ut til øya.

_U8A6793

På søndagen, før vi drar tilbake til Oslo blir det konsert i Frillesås.

Påmelding til: post@wildx.no eller 47 36 40 03.
Ved å melde deg på turen godtar du samtidig turreglene. Vi gjør oppmerksom på at brudd på reglene kan føre til hjemsending for egen regning.

 

Hva skal du ha med?

Regntøy
Badetøy
Langbukse
Jakke
Varm genser
Sandaler/joggesko
klesskift
Tannbørste
Lykt
Kniv
Sovepose
Liggeunderlag
Bamsen din
Litt lommepenger

Skroll til toppen