Endring i åpningstider

Det blir endringer i åpningstidene til Wild X fra og med denne uken og fisking flyttes fra torsdag til onsdag.

fiskerom2

De viktigste endringene er at fiskedagen er flyttet fra torsdag til onsdag, og at Salong Pingpong er åpen igjen etter oppussing i sommer.

Mandager har vi åpent fra 10 – 18. Da kan man komme innom, drikke te, lese bøker, gjøre lekser sammen, spille sjakk, låne PC eller vi kan åpne Salong Pingpong så man kan spille pingpong eller fussball.

Tirsdag har vi åpent fra klokka 10 til 20, med Chill, Grill og Ballspill fra klokka 16. Når snøen kommer blir det Kakao, Grill og Snølek hvor vi bygger snømann, står på miniski eller aker.

Onsdag er det åpent fra klokka 10 – 21, med fiskeaktiviteter i regi av Urban Anglers fra klokka 17. Vi fisker hele året. Er det skikkelig fælt vær binder vi fluer, ser på ting i mikroskop og drikker kakao i det nye klubblokalet.

fiskerom

Torsdager har vi åpent fra 10 – 18. Da kan man komme innom, drikke te, lese bøker, gjøre lekser sammen, spille sjakk, låne PC eller vi kan åpne Salong Pingpong så man kan spille pingpong eller fussball.

Fredager har vi åpent fra 10 – 16. Alle er velkommen innom og kan bruke lokalene. De fredagene vi skal på tur utover høsten er det oppmøte for tur mellom 16 og 16.30.

Mandager og torsdager er også kursdager hvor vi f. eks lærer førstehjelp, tar båtlappen eller lignende.

Skroll til toppen