Urban Anglers mot nye mål

Urban Anglers er nå etablert som eget lokallag i Wild X med et selvstendig styre.

uastyret

Det var på et stiftelsesmøte onsdag kveld at guttene i Urban Anglers vedtok å etablere seg som lokallag. Dette skjedde etter at det har vært ukentlige fiskeaktiviteter siden i sommer.

Urban Anglers har overtatt ansvaret for hytta Konterud i Sørkedalen, og har fått ansvaret for oppussingen av en glassfiberbåt de skal bruke til fjordfiske.

På årsmøtet kom det opp en rekke forslag til aktiviteter, som issikkerhetskurs, førstehjelpskurs, isfiske, krepsing og krabbefangst. Styret jobber nå med å sy dette sammen til en plan tilpasset årstidene. Urban Anglers er allerede i ferd med å kartlegge miljøet i Alnaelva og Ellingsrudelva, hvor de måler kondisjonsfaktor på fisk og tester for forurensing og surhet. De driver i tillegg minkfangst i de samme to elvene.

Kveldens årsmøte valgte Arin Borgen til styreleder for Urban Anglers. De øvrige styremedlemmene er: Ahmed Elfeky, Abdesamad El-Amiri, Riad Doroci og Ayoub Saidi. Samtlige styremedlemmer er bosatt i Groruddalen, men medlemsskap er åpent for barn og ungdom fra hele Oslo, og aktivitetene finner sted overalt i byen.

Urban Anglers har gratis fiskeaktiviteter for barn og ungdom hver onsdag klokka 17. Det er bare å møte opp i Høybråtenveien 15.

Urban Anglers er snart på nett med egen nettside, www.urbananglers.no

(På bildet ses Ahmed Elfeky, Riad Doroci, Abdesamad El-Amiri og Arin Borgen. Ayoub Saidi var ikke tilstede da bildet ble tatt.)

 

Skroll til toppen