Ny portal: Jegerlappen.no

Wild X lanserer nå nettportalen jegerlappen.no. Her kan du finne og melde deg på jegerprøvekurs og andre kurs, og du finner linker til alt om jegerprøven.

jegerlappenlogo2

Wild X har blitt større, og fra nå slutter vi med småkurs for egne deltakere. Heretter er kursene åpne for alle, men medlemmer av Wild X får gratisplasser på de kursene vi arrangerer.

Wild X er en friluftsorganisasjon, og for oss er det viktig at folk kommer seg ut i naturen. Vi har derfor satt prisen for ordinære kursdeltakere så lavt som 1500 kroner for et jegerprøvekurs. Det er billigere enn de fleste kurstilbydere. Et eventuelt overskudd på kursene går direkte til gratis aktiviteter for barn og ungdom.

Wild X setter nå opp flere kurs fremover i tid, og man kan selv velge hvilket kurs man har lyst til å gå på. Kursene legges ut fortløpende på www.jegerlappen.no

Wild X har samlet all nødvendig informasjon en jegerprøvedeltaker trenger for å fullføre et kurs. Her er det også linker til alle nødvendige lover og regler man må kunne som jeger, nedlastbar utlånserklæring for skytevåpen og tilbud om spesialtilpassede jegerprøvekurs, blant annet på engelsk.

Nå er starten på ditt jakteventyr bare noen tastetrykk unna. Besøk www.jegerlappen.no, så kan du være i gang med et kurs før du vet ordet av det.

Skroll til toppen