Sommercamp i Värmland

9. – 12. august blir det sommercamp i Värmland. Fire dager med bading, fisking, blinkskyting, rap-workshop og bærplukking.

I år er det hundre år siden skogsdikteren Hans Børli ble født. Børli var en stor dikter som skrev om livet i skogen, om kjærlighet og om samfunnet. Til ære for ham starter vi hver dag med et dikt av Børli, og vi arrangerer poesi og rap-workshop med tittelen Skogen, elgen og kjærligheten. Til å holde workshopen har vi fått med oss Elling og Jester fra Gatas Parlament.

Elling var med resten av Gatas Parlament innstifteren av norskspråklig rap tidlig på 90-ttallet, og har sammen med dem vært inspirasjonskilde og mentor for generasjoner av norskspråklig rappere. Jester ga ut sin første raplåt i 1988, og har siden det gitt ut et anntall rapskiver på egenhånd, og lagd beats og spilt inn rapplater med mange andre rappere å, både i norge og utlandet.

Idag utgjør de to Gatas Parlament og tilsammen har de spilt tusenvis av konserter, gitt ut noe over 20 album, og har god oversikt over rap og hiphop, Det er sannsynlighvis dem som har gjennomført flest rapkurs i Norge. (Dette i følge dem selv. Vi har ikke sjekket, men vi tror på det.)

De som ikke vil rappe kan velge å dra på padle- og fisketur, lære om mat i skogen, ta lynkurs i førstehjelp, flette paracordarmbånd, badetur til Gröcken eller skyte på blink.

Vi drar fra Høybråtenveien 15 i Oslo med buss torsdag den niende august klokka 15 til Knappåsgården leirsted. Der tas vi imot med middag og møter deltakerne som kommer fra Sverige.

De fleste kommer til å bo i store telt ute, så alle må ha med sovepose og liggeunderlag. Hver dag er delt opp i forskjellige aktiviteter som man kan velge mellom.

Vi lager all maten selv, og Rasheed er kjøkkensjef. Alt kjøttet er halal, og vi prøver å lage mat som alle kan spise.

Dette er sommerens aller siste tur med Wild X før skolestart, og vi håper at riktig mange blir med.

Påmelding til post@wildx.no eller 47 36 40 03.

 

Dette må du ha med deg:

Sovepose
Liggeunderlag
Jakke
Regntøy
Badetøy
Ekstra tørre klær
Ekstra sokker
Joggesko
Myggmiddel
Solkrem
Kniv
Lommelykt
Litt lommepenger

Skroll til toppen