Aktiviteter i vinter

Wild X har aktiviteter fra klokka 17 – 20 tirsdag, onsdag og torsdag hver uke. Kom og bli med.

Vi pilker på Langevann, Nøklevann eller Lutvann.

På tirsdager har vi Chill og Grill. Vi møtes utenfor garasjen. Der griller vi pølser og drikker varm solbærsaft. Enten finner vi på noen utendørsaktiviteter ved huset, eller vi går og aker på Nordre Gran. Er været dårlig åpner vi pingpongloftet, eller vi lager kurongturnering inne. Men først og fremst er vi ute. Pedram, Mustafa og Riad står for aktiviteter og mat.

På onsdager er det fisking med Urban Anglers. Vi møtes oppe på naturfagrommet på kontoret, og så går vi ut og fisker, enten på isen, i fjorden eller et annet sted med åpent vann. Arin, Pedram og Mustafa er ansvarlig.

På Torsdager er det Cafe Jalla. Der har vi språkkafe, spiser vafler og suppe, spiller sjakk og snakker om temaer i forbindelse med naturen. Vi lærer hvordan man finner sin egen mat, fisker sin egen fisk eller plukker bær eller sopp, eller vi har minikurs i hjerte- lungeredning. Fawad og Riad har ansvaret.

I vinter er det større turer minst en gang i måneden. Vi drar på fjellet, eller vi reiser til Knappåsgården Leirsted, koser oss med leirbål og fisking på isen. Kanskje drar vi og besøker elgparken, eller vi sover ute under stjernene og hører på ulver.

Skroll til toppen