Fisketur til Värmland

Helgen 24. – 26. mai drar vi til Värmland og fisker og nyter våren. Blir du med?

Vi reiser fra kontoret i Oslo med buss fredag 24. mai klokken 17. Tre timer senere ankommer vi Knappåsgården leirsted hvor vi spiser kveldsmat, fordeler soveplasser og koser oss rundt bålet. Lørdag og søndag fisker vi fra land eller fra kanoer. Det er sesong for både gjørs og gjedde, og abbor får man hele året, så sjansen til å få fisk er god.

De som ikke har lyst til å sove inne kan sove ute under åpen himmel eller i telt, men da må de ha med seg sovepose og liggeunderlag.

Vi har brukt mye tid på Knappåsgården i vinter, og har fått ominnredet og malt kjøkkenet og gjort mange andre smarte utbedringer. Blant annet har det vært viktig for oss å tenke på miljøet sånn at vi slipper å bruke engangstallerkener og plastglass, så vi har fått en oppvaskmaskin som gjør at vi heretter kan bruke vanlige tallerkener og bestikk til alle.

Hvis du skal være med må du melde deg på til Ali Abdullah på ali@wildx.no eller telefon 40 09 13 81.

Hvis du trenger å låne klær eller utstyr, snakk med Ali senest dagen før vi drar.

Ved å melde deg på turen godtar du å følge turreglene. Vi understreker forøvrig at det ikke er lov til å bruke mobiltelefonen til å sitte og spille på, og at telefonen ikke skal være fremme når vi spiser eller har aktiviteter sammen.

Dette skal du ha med deg:

Regntøy
Utejakke og bukse
Klesskift
Ordentlige sko/støvler
Badetøy og håndkle
Sovepose (Hvis du skal sove utendørs)
Lykt
Kniv

Skroll til toppen