Høsttur til Värmland

25. – 27. oktober drar Wild X på tur til de svenske skogene. Bli med på årets siste åpne tur.

Høsten er her, men vi slutter ikke å dra på tur av den grunn. I skogen er det fortsatt sopp, og fisken biter i vannene. Vi skal til Knappåsgården leirsted og nyte høsten sammen. Er været fint tar vi ut kanoene og fisker på vannene i nærheten, er været dårlig finner vi på noe annet. Vi skal ut og plukke sopp, vi skal spille kurong og kort, og vi skal samles rundt leirbålet med kakao og pølser, eller rundt peisen inne. Vi skyter på blink og lager konkurranse om hvem som kan finne på den verste fiskeskrøna. Hvor stor fisk klarer DU å juge på deg?

Vi drar fra kontoret til Wild X fredag 25. oktober klokka 17 og kjører til Knappåsgården. Der blir vi tatt imot med middag før vi samles rundt bålet. De som har lyst kan sove i lavvu ute, ellers sover vi inne i husene.

Lørdag er vi ute og herjer i skogen og på vannet og søndag rydder vi opp og drar hjem.

Dette skal du ha med deg:

Regntøy
Utejakke og bukse
Klesskift
Ordentlige sko/støvler
Toalettsaker og håndkle
Sovepose (Hvis du skal sove utendørs)
Lykt
Kniv

Påmelding til ali@wildx.no eller 40 09 13 81

Ved å melde deg på godtar du å følge turreglene, som du finner her.

Trenger du å låne klær eller utstyr, si fra når du melder deg på.

Skroll til toppen