Et nytt år med Wild X

Vi ønsker herved velkommen til 2020 med Wild X. Året byr på mange fine turer og aktiviteter.

Vi starter opp de faste aktivitetene med Chill og Grill tirsdag 7. januar, deretter blir det Urban Anglers med fisking på onsdager og Café Jalla med vafler og lak inne og ute på torsdager.

Første store tur er helgen 14. – 16. februar. Da drar vi på vintertur til Hornsjø, hvor det blir aking, ski, svømming og peiskos.

I mars blir det en pilketur til Knappåsen. Gjeddene og abboren ligger der under isen og venter på oss, og med bensindrevet isbor er det en lek å lage hull ned til dem.

Niende til tolvte april blir det påsketur til Hornsjø. Vi tuller i snøen og gleder oss over at våren kommer med sol og lengre kvelder.

I løpet av vinteren skal vi male sovesalen, gangen og innvendig i uthuset på Knappåsen. Det blir en del dugnader i forbindelse med dette. I fjor vinter oppgraderte vi kjøkkenet, og når vi er ferdige med disse tre maleprosjektene kommer Knappåsen til å være akkurat så fint som vi har ønsket oss.

Vi kommer også til å holde et jegerprøvekurs i løpet av vinteren, og kommer tilbake med datoer for dette.

Vi sitter og jobber med sommerprogrammet, men kan allerede nå avsløre at Wild X sommercamp i år blir på fjellet 22. – 26. juli, og at det i år kommer deltakere fra Danmark og Sverige også.

Ellers er det noen forandringer på kontoret. Ali Abdullah fungerer som generalsekretær og styreleder Arin Borgen jobber i 60% stilling på kontoret mens Tor Bach er delvis sykemeldt.

Skroll til toppen