Sommercamp på Hornsjø

22. – 26. juli er det Wild X sommercamp, med padling, førstehjelp, fisking, fjellturer og leirdueskyting.

Du kan glede deg til fire fantastiske dager i Øyerfjellet med nye venner, masse aktiviteter og god stemning når vi drar i gang Wild X sommercamp, som i år er ved Hornsjøen i Øyerfjellet.

Vi reiser fra Wild X-huset i Høybråtenveien 15 klokka 12.00 onsdag den 22. juli og setter kursen mot Øyer. Ved Hornsjøen setter vi opp teltleiren vår og lar naturgleden flomme fritt.

Vi spiser på Hornsjø Høyfjellshotell som ligger like oppi bakken, men aktiviteter og samlinger er utendørs, hvis ikke været jager oss inn.

I løpet av campen kan man melde seg på forskjellige workshops: Førstehjelp, fjelltur, padling, fisking eller tur til skytebanen hvor vi skal skyte leirduer. Campen er et samarbeid med Norges Fjellstyresamband, Øyer Fjellstyre og Hornsjø Høyfjellshotell.

Vi samles til frokost hver dag og går gjennom programmet, og så er det ut i fjellet hvor vi enten spiser matpakke ute, eller får lunsj på hotellet. På kvelden har vi leirbål med pølsegrilling, sanger, leker og tull og tøys før vi går og legger oss.

Søndag 26. juli setter vi kursen tilbake til Oslo og regner med å være der ca. klokka 17.00.

Påmelding
Påmelding til tursjef Ali Abdullah på ali@wildx.no eller 40 09 13 81. Ved å melde deg på godtar du å følge turreglene, som du finner her. Det er bindende påmelding, så vær sikker på at du virkelig kan delta, og si fra hvis sykdom eller lignende gjør at du ikke kan komme allikevel.

Dette skal du ha med deg:

Sovepose
Liggeunderlag
Turjakke og bukse
Regntøy
Ullgenser
Badetøy
Turstøvler
Klesskift og minst to par ekstra sokker
Lykt
Kniv
Litt lommepenger

Si fra til Ali Abdullah på 40 09 13 81 hvis du trenger å låne klær, sko eller utstyr.

Skroll til toppen