Gjeddefiske i Sørsjøen

21. – 23. August drar Wild X til Engerdal for å fiske gjedde. Bli med!

Turen til Engerdal 26. – 28. juni ble dessverre avlyst, så da prøver vi igjen nå i august. Det betyr litt varmere vann, og forhåpentligvis bitevillige gjedder.

For fjortende år på rad reiser Wild X til Engerdal for å fiske gjedde. I år skal vi igjen til Sørsjøen, som er kjent for store gjedder. Det er tatt gjedder i området på godt over ti kilo.

Wild X gjennomfører denne turen i samarbeid med Engerdal Fjellstyre og med Norges Fjellstyresamband. Vi har med fiskeutstyr til alle som blir med, sånn at man ikke er avhengig av å ha eget fiskeutstyr.

Vi reiser fra Wild X-huset i Høybråtenveien 15 klokka 17:00 fredag den 21. august med buss, og kommer frem til Sørsjøen på kvelden, hvor vi tenner bål, lager kveldsmat og spiser.

Lørdag og søndag bruker vi på å ro og padle rundt på jakt etter storgjedda, før vi reiser hjem igjen søndag ettermiddag.

Vi skal bo i telt og lavvuer ved Sørsjøen, hvor det er gapahuk og utedo, og vi lager all mat utendørs på gasskjøkken. Maten er halal.

Turen er gratis for deltakerne, så det eneste du trenger er litt lommepenger.

Påmelding til ali@wildx.no eller 40 09 13 81. Ved å melde deg på godtar du at du vil følge turreglene, som du finner her.

Husk at påmelding er bindende. De som melder seg på og ikke kommer tar plassen fra noen andre.

Hvis du trenger å låne turklær eller utstyr som sovepose og sånn, avtal dette med Ali Abdullah ved påmelding.

Dette skal du ha med

Sovepose
Liggeunderlag
Regntøy
Joggesko
Ekstra tørre klær
Kniv
Lykt
Fiskesaker (Vi har med til dem som ikke har selv)

Skroll til toppen