WILD X FORTSETTER!

Som Norges eneste flerkulturelle frilufts- og miljøvernorganisasjon.

Tor Bach, den tidligere lederen for Wild X er ikke blant oss lenger.

Med nytt styre og ny daglig leder vil organisasjonen Wild X fortsette med alle turer og aktiviteter som vi har drevet med i årene tidligere. Jakt, fisketurer, snøhuletur, kanotur, fjellturer, jegerprøvekurs, førstehjelpskurs, og mye annen variert aktivitet for barn og unge i Norge og Oslo.

Det nye styret er slik:
Arin Borgen som styreleder, med Mohammad Umar Ditta som nestleder.
De øvrige styremedlemmene er: Arne Backer Grønningsæter, Mohamad Riad Mohamad Mohanad Alalo, Jon Simon Lindi, Amir Houssein Ranjbar Zeidabadi, Mhd Mustafa Youssef Alali, Ali Zuhair Abdullah, Ingunn Vatnøy, Rolf Utgård, Vigdis Saure, samt. Olav André Manum som vara.

Ali Zuhair Abdullah blir ny daglig leder i Wild X.

Litt om styreleder og daglig leder:

Arin Borgen har vært medlem hos Wild X i ni år. 24-åringen har vært styreleder siden høsten 2017. Han har også ledet fiskeklubben Urban Anglers. Han lærer unge å fiske, lage mat, gå i skogen, gå på ski og plukke sopp eller bær.
Ali Abdullah kom til Wild X i 2014 og har siden da vært med på alle jakt, fjell og skogsturer. Ali er et kjent fjes for alle i Wild X, og har vært fungerende generalsekretær i Wild X siden Tor ble permittert. 25-åringen lærer ungdommer å jakte, gå i fjellet, tenne et bål og vise respekt til naturen. Han får ungdommene til å smile, føle seg trygge og velkomne. 
Skroll til toppen