Et nytt år med Wild X

Vi ønsker alle et godt nytt år, og ønsker samtidig velkommen til et nytt år med Wild X. Året kommer til å by på mange fine turer og aktiviteter.

Vi starter opp de faste aktivitetene med Chill og Grill tirsdag 12. januar kl.17-20, og siden vi ikke kan ha arrangementer inne har vi bestemt at miljøarbeiderne våre er ute på gata på onsdager og torsdager f.o.m. 03. februar.

Jobben deres blir å bli kjent med folk, snakke om fisking, natur, høre på dem som er bekymret for virussmitte og bry seg om at alle har det bra, nå som skoler og fritidsklubber er stengt.

Dere finner Mustafa, Riad, Peter og Pedram på Furuset senter på onsdager mellom 17:30 og 19:30 og på Haugenstua på torsdager til samme tid. De er glade for å slå av en prat selv om de ikke håndhilser og står én meter unna folk.

I mars og fremover blir det dagsturer hver lørdag til Øst- og Nordmarka. Første tur blir den 06. mars. Det blir tur, bål, kaffe, mat og isfiske etter ørret, røye, gjedde og abbor. De ligger under isen og venter på oss, og med bensindrevet isbor er det en lek å lage hull ned til dem.

Wild X har kjøpt en 9-seters bil som skal brukes til små turer og aktiviteter i nærområdet.

Turer:

Årets første store tur blir helgen 19-21. februar. Da drar vi på vintertur til Hornsjø, hvor det blir aking, ski, og peiskos.

02. – 04. april blir det påsketur til Hornsjø. Der kan en lære å gå på ski, pilke etter ørret og abbor eller tulle i snøen, og glede seg over at våren snart kommer med sol og lengre kvelder.

I løpet av vinteren skal vi fornye utstyr og rydde og ommøblere kontoret så det blir fint til sommeren.

Vi planlegger et jegerprøvekurs med startdato 13. april, og kommer tilbake med mer informasjon når smittesituasjonen blir klarere.

Vi sitter nå og jobber med sommerprogrammet, men kan avsløre at Wild X sommerprogram blir noe som året før, og vi må nok belage oss på at vi ikke får dratt til Knappåsgården i Sverige igjen med det første i år heller.

Skroll til toppen