Inspirasjon til naturvern for de minste

WildX har mottatt en bokgave: «Den vesle ladogaselen Montja» er en hyggelig bok om livet rundt den store Ladogasjøen i Russland. Den forteller om selen Montja og vennene hans og deres fantastiske og spennende opplevelser i en natur som minne mye om norsk natur. Store, endeløse skoger og et rikt dyreliv. I Russland, som her hos oss er denne naturen sårbar og trenger å tas vare på om den skal bevare sin skjønnhet og sitt mangfoldige liv. Forfatteren Tatiana Dudinova har skrevet en bok for å inspirere barn til å forstå hvorfor den vakre og verdifulle naturen vår trenger beskyttelse. Boken er illustrert av norske og russiske barn og passer best for barn fra 12 år og nedover. Den kan leses i WildXs bibliotek. Les mer om hvordan boken ble til og hvordan den norske utgivelsen kom i stand her.  

 

Skroll til toppen