Ukentlige aktiviteter og dagsturer i Oslo og Viken

SSB tallene fra 2020 viser at barn fra østkanten er mindre aktive enn barn fra vestkanten, og en av grunnene er dårlig økonomi hos de fleste som ikke har mulighet til å kjøpe utstyr. Derfor tilbyr Wild X en rekke med aktiviteter for barn og unge i Oslo og Viken. Vi har ukentlige aktiviteter på tirsdager og torsdager klokken 17-20 på fritidsklubben vår i Høybråtenveien 15, og på lørdager klokken 10-16 og oppstart f.o.m. 27.februar og ut april. Det blir forskjellige friluftsaktiviteter blant annet fisketurer, og kurs på isen ut mot våren.

Wild X får en ny miljøarbeider Danyal Akhtar Awan (17) fra Groruddalen. Han skal jobbe på lørdager sammen med Riad og Peter. De skal sørge for at barn og unge får muligheten til å oppleve marka, lære å fiske, lage mat på bål og mestre naturen.

Etter april går de ukentlige aktiviteter som vanlig på tirsdager Chill og Grill og ballspill, onsdager Urban Anglers og torsdager Cafe Jalla på Høybråten klokken 17-20.

Wild X sitt turprogram for vår, sommer og høst er snart ferdig planlagt. Den starter i mai og ut oktober. Programmet publiseres snart på nettsiden til Wild X og våre sosiale medier. Følg med!

Påmelding til lørdagsturer: riad@wildx.no eller peter@wildx.no

Skroll til toppen