Ta vare på hverandre

Kjære Wild X medlemmer, deltakere og frivillige. Det er høy smitte blant barn og unge, og situasjonen er så usikker at vi må dessverre avlyse inne aktiviteter som var planlagt i år. Pandemien har skapt avstand mellom venner, bekjente, ungdommer og familie medlemmer. Ungdommer har blitt utsatt for mye under pandemien, og vi må ta vare på dem. De er slitne av å møte minst mulig venner og bekjente, og snart er det jul. Det er muligheter å møtes ute, gå tur, utforske nye steder og stier. Oslo er ikke bare byen og Oslo S.

Tørr å puste frisk luft

Naturen er alltid åpen, og vi kan benytte muligheten til å møte andre ute og puste frisk luft. Husk at vi er på besøk når vi er i skogen og fjellet. Vis respekt til dyr, plukk søppel etter deg og hør på roen vekk fra gata.  

Vi kan fortsatt møte dere digitalt, ute med en trygg avstand og vi kan gå tur i nær området. Vi har forskjellige fritidsaktiviteter og kan gjennomføres ute som ikke utsetter noen for smitte.

Vi har utstyr til utlån som telt, sovepose, liggeunderlag, stormkjøkken, sko, klær, lavvo og akebrett.

Vi stenger klubben, kontoret og aktiviteter f.o.m 24.desember og åpner igjen for aktiviteter 04.januar.22 på tirsdag kl.17:00.

Vi ønsker dere en trygg god jul og godt nyttår!

Skroll til toppen