Bli jeger med Wild X

Tirsdag 19. april kan bli starten på ditt jakteventyr! Da starter vi nytt jegerprøvekurs. Kurset er gratis for aktive ungdom i Wild X!

Ungdommer som fullfører kurset og består eksamen kan bli med oss på jakt i høst.

Kurset går på tirsdag, onsdag og torsdag i tre uker frem til 05. mai, altså over ni kvelder. Noen av samlingene er obligatoriske, mens andre kan tas over nettet etter avtale med instruktør. Etter kurset kan man ta eksamen og ved bestått eksamen har man lov å jakte.  Mer informasjon om hvordan eksamen foregår finner du her.

På kurset lærer du alt du trenger å vite om lover og regler, dyrearter, våpensikkerhet, praktisk skyting, jaktteknikker, hunder og hvordan man behandler felt vilt. Etter kurset må man bestå jegerprøven, som er en offentlig eksamen som arrangeres av kommunen. 

Kurset går over ni kvelder, og det er obligatorisk å gjennomføre alle samlinger før man kan ta eksamen.

Kurset holdes i Wild X sine lokaler i Høybråtenveien 15. (Ta bane 2 til Furuset. Det enkleste er å gå derifra). Vi har egen parkering for dem som kjører bil.

Kurset er gratis for aktive medlemmer av Wild X som er mellom 14 og 25 år gamle. Andre deltakere betaler 1500 kroner for kurset.

Vil du ha en kursbok å lese i, anbefaler vi Den nye jegerprøveboka fra Vigmostad og Bjørke forlag.

Påmelding:

  1. For å registrere din påmelding må vi ha dine kontakt informasjon. Fornavn og etternavn, fødselsdato, adresse, postnummer, tlf. og e-post.
  2. Send din påmelding til oss på e-post 

Instruktører for dette kurset er Ali Abdullah. Dette kurset holdes på norsk, men med arabisk som støttespråk for dem som trenger det.

Kurset arrangeres i samarbeid med Studieforbundet Næring og Samfunn.

Om jegerprøven

Digitale samlinger med bilder og videoer fra NACL

TIDEN GÅR

:
:
:
Skroll til toppen