Hvor kommer du opprinnelig fra?

I snart 20 år har mange unge flyktninger og folk med minoritetsbakgrunn jobbet sammen i Wild X mot diskriminering og rasisme. Årlig er det mange hundre ungdommer fra mange forskjellige nasjoner som deltar på arrangementer i regi av Wild X. Alle er velkomne uansett kjønn, tro og etnisitet. Rundt et varmt bål blir de kjent og sammen sover de i lavvoer. Det gir håp om å leve sammen uten konflikter, og tro på bedre fremtid. Vi har lang erfaring med folk med tunge ryggsekker og i denne situasjonen er det viktig å dele vekta med andre.

Vi må ikke glemme våre norske prinsipper som handler om likebehandling og inkludering. Alle blir inkludert i alt vi gjør og integrering kommer mens vi jobber, spiser og går på tur sammen. Vi fisker og jakter sammen.

Velkommen til Wild X!

Skroll til toppen