Sommer 2022

Da er Wild X sitt program for sommeren og deler av høsten klart og det er bare å planlegge sommerferien. Som alltid er sommerprogrammet en blanding av skog, fjell og vann. Vi skal til Nord-Norge, vi skal fiske ørret, vi skal padle, gå i fjellet, bo ute og oppleve Norges hjerte.

I tillegg kommer lokallagene i Oslo og Lillehammer til å finne på lokale aktiviteter. Blant annet har Urban Anglers i Oslo fiskedag hver torsdag hele sommerferien.

Lofoten 25.juni – 02. juli

En tur for deg som ønsker å oppleve Norge over en uke. Vi kjører med en buss fra Oslo på lørdag 25.juni overnatter i Trøndelag, og videre til Svolvær 26.juni. Der skal vi bo i telt og lavvoer, lære om klimaendringer, globaloppvarming, oppleve Lofoten, fiske, gå fjelltur og mulig en tur med båt på sjøen. Aktive medlemmer i Wild X prioriteres.

Hjemreise fredag 01.juli og tilbake i Oslo 02.juli på kvelden. Aldersgrensen er fra 15 år.

Langedrag 29-31 juli

Vi reiser til Langedrag naturpark på fredag og kommer hjem på søndag. Aldersgrensen fra 10-25 år. Målet er å se og oppleve dyr på nærhold og lære om dyreliv på lørdag. Vi skal bo ute i telt og fiske på fritiden. Vi reiser hjem på søndag og er i Oslo rundt kl.17:00.

Besseggen 11-14 august

Opplev Jotunheimen med Wild X og lær mer om fjellet. Vi reiser med buss fra Oslo torsdag 11.august til Besseggen fjellpark. Vi skal bo ute i telt. Det er fjellvær og kan være kaldt på kvelden. På fredag tar vi båten fra Gjende til Memurubu og går Besseggen, mens de yngste fisker ørret i nærmiljø. Lørdager går vi sammen til et vann og fisker ørret. Søndag reiser vi hjem og er i Oslo rundt kl.17:00. Aldersgrense 10-25 år.

Ringebu, Imsdalskolen 02-04 september

Flott tur arrangeres i samarbeid med Ringebu fjellstyre og Norges fjellstyresamband. Vi bor inne leker ute. Plassen er stor for de som ønsker å sette opp telt og se stjerner. Målet er å lære om sopp og bær. Det blir muligheter for fisketur ellers er det friluftsaktiviteter på fritiden. Vi reiser fra Oslo på fredag etter skole tid og tilbake søndag ettermiddag. Aldersgrensen 10-25 år.

Opplæringsjakt, Gausdal vestfjellet 16-18 september

Fantastisk jakttradisjon i samarbeid med Gausdal fjellstyre og Norges fjellstyresamband. Småviltjakt sammen med Wild X. Vi reiser på fredag 16.september kl.17:00 og kjører til Kittilbu i Gausdal Vestfjellet. Lørdag tidlig kommer mange flinke og frivillige instruktører med sine jakthunder for å jakte med oss. De har stilt opp for hvert år i snart 20 år, og vi er så heldige at det har blitt en tradisjon. Søndag jakter vi hare med flinke instruktører og deres hunder. Vi kommer til Oslo søndag ettermiddag. Du kan være med på opplæringsjakt fra det året du fyller 14 år og til du blir 16 år. Er du over 16 år må du ha jegerprøven og godkjent søknad fra politiet for å låne jaktvåpen fra Wild X. Aldersgrense 14-25 år.

Det blir halal mat på alle turer og nå kan du bare planlegge og registrere deg på tur med WILD X.

 • Påmeldingsfrist er en uke før turen.
 • Fyll ut  skjema og vent på bekreftelse innen 3 virkedager. 
 •  Påmelding er bindende og du kan risikere å ikke bli prioritet til neste tur.

  Hvilken tur ønsker du å være med på?

  Har du noen allergi, skade eller sykdom? *

  Trenger du medisin under turen? *

  Har du behov for å bli plukket opp og satt på veien under turen? *

  Trenger du å låne utstyr til turen? *

  Skriv størrelsen og andre nødvendige utstyr

  Kan vi legge ut bilder på våre sosiale medier? *

  For å være på tur godtar du følgende turrelger:

  - Vær grei mot andre på tur
  - Ikke rus deg
  - Alle hjelper til med praktiske oppgaver
  - Jenter og gutter bor hver for seg
  - Alle gjeldende sikkerhetsregler for aktiviteter må følges

  Skroll til toppen